Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧасникова зупа:
Печений часник – 100 г
Будь-який розсіл, на курці, на воловині чи на городині. Головне – зняти увесь жир, якщо він є – 1,5-2 л
Вершки 15% – 200 мл
2 ст. л праженої муки
Сіль, кмин, чорний перець
Спосіб приготування:
Для початку необхідно часник, вершки і муку збити блендером до однорідності. Розсіл довести до кипіння, влити часникову бовтанку і постійно помішуючи ще раз довести до кипіння. Доправте на смак сіллю та приправами.
Якщо на смак вам бракує кислинки – додайте 1-2 ст.л сметани. Якщо хочеться трошки більше “часниковості” – вичавіть зубчик свіжого часнику. Смачного!
Нагадаємо, десерт "Пташине молоко" за особливим рецептом: вам захочеться готувати його чи не щодня
Як повідомляв Знай.uа, пісний плов, який не зашкодить фігурі: швидкий рецепт ситного блюда
Знай.uа писав, курячі чупа-чупси як заміна шашлику: простий рецепт для пікніка. Якщо звичайний шашлик вже набрид, але хочеться покуштувати з друзями смачне м'ясне блюдо з багаття