Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію, на якій він з'явився з маленьким сином Олександром на руках.

Так, в кадрі багатодітний тато їде в машині з наймолодшим, який народився у зіркової пари 28 листопада 2020 року. У Григорія та Саші дуже здивований погляд на фото. У підписі до знімку 37-річний телеведучий нагадав, що пост-шоу "Холостяка" вийде вже в п'ятницю.

"Коли дізнався, що вже завтра "Холостяк. Життя після проекту" 😜", - написав Решетник.

"Таткова копія", "Ай клас 👍", "Боже, це хто такий красивий? 🙌 (я про малюка 😉)", "Очі у малого 💙💙 клас!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Григорій Решетник з сином, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, копія його дружини:"це Христина". Вони позують в студії пост-шоу "Життя після проекту", яке вийде в п'ятницю, 28 травня.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина.

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом" : з чоловіком у машині.