Відомий український телеведучий, який вже кілька сезонів поспіль веде романтичне реаліті "Холостяк" Григорій Решетник досить активний у своєму instagram. Тут він ділиться новими фотографіями або ж цікавими моментами з життя.
Цього разу Григорій Решетник вирішив привітати свою колегу Марію Єфросиніну з Днем народження. 25 травня відомій телеведучій виповнилося 42 роки. При цьому Решетник зазначив, що Марія виглядає чудово і по праву є найкрасивішою телеведучою України.

Григорій Решетник та Марія Єфросиніна, фото з instagram
Григорій Решетник та Марія Єфросиніна, фото з instagram

"Машенька, недавно ти заявила, що я самий затребуваний ведучий країни 🤗 а сьогодні я привселюдно заявляю, що ти - найкрасивіша і талановита ведуча країни 😻 Твори, живи, насолоджуйся і ніколи не здавайся! До зустрічі на📺 😉", - написав Григорій Решетник.

Також Григорій Решетник спільним фото з Єфросиніною, яке вони зробили під час інтерв'ю, яке Марія брала для своєї авторської програми "Экзамен".

Раніше повідомляли, зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина.

Як повідомляв Знай.ua , ведучий "Холостяка" Решетник продемонстрував всю зухвалість по дорозі на роботу: "шкарпетки Одягни".

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако запропонував українцям обрати переможницю проекту: "Решетник однозначно".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще