Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Тому аби бути з ними ближчою зірка досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram у розділі stories привітала всіх українців з Днем вишиванки. Також співачка вирішила опублікувати фото своєї спільної з Арсеном Мірзояном донечки Ніни, яку назвали на честь мами Тоні легендарної Ніни Митрофанівни.

Донька Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, фото з instagram
Донька Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, фото з instagram

На фото маленька Ніна позує сидячи на дивані. Дівчинка одягла джинси та вишиту сорочку. Образ дівчинки доповнили розкішно укладеним волоссям.
До слова, історія Дня вишиванки розпочалася у 2006 році в Чернівцях. Там місцева студентка університету Леся Воронюк запропонувала своїм однокурсникам прийти в цей день на заняття у вишиванках. Що цікаво, тоді цю ініціативу підтримали не тільки студенти, а й викладачі.

Незабаром традиція одягати вишиванки щорічно, кожного третього четверга травня, поширилася по інших містах України.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко прямо на пляжі: "обідня творчість".

Як повідомляв Знай.uа, голий Мірзоян перетворився на пірата посеред Єгипту: "Пам'ятаєте?".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко в ластах "атакували" Єгипет: Тримайся, море.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще