На сторінці в Instagram відома українська акторка Ольга Сумська поділилася новою публікацією, присвяченою річниці їхнього весілля із актором театру та кіно Віталієм Борисюком.

Як відомо, цього року зіркове подружжя святкує чверть століття спільного життя. З дня їхнього весілля виповнилося 25 років.

На короткому відео, розміщеному в сторіз на сторінці акторки, вона у весільній фаті позує разом із молодшою донечкою та чоловіком. Вона зазначає, що зібралася відзначати подію в ресторані готелю.

"Пішли, мамо, женитися!", - каже головній Роксолані українського кінематографа її коханий чоловік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, вона показала, як відбувалося святкування – пару вітали, наче молодят, а також засипали квітами та подарунками. Натомість подружжя виконало спільну пісню.

Додамо, що на святкуванні був присутній і перший чоловік Сумської, Євген Паперний, із яким у неї збереглися дружні стосунки.

Нагадаємо, Наталія Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я обираю так жити". Наталія Сумська розповіла про стосунки зі своєю сестрою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська прийшла з квітами до коханої жінки перед Днем матері: "Дуже погані стосунки...". Ольга Сумська привітала свою кохану жінку напередодні Дня матері.

Також "Знай.ua" писав, Ольга Сумська показала апетитні перчики: навіть після Великодня відмовилася від м'яса. Ольга Сумська показала, як готує на кухні.