Відоме українське подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко разом зі своєю донечко Ніною зараз перебувають на відпочинку у Єгипті. Пара щодня ділиться зі своїми фанатами світлинами чи коротенькими відео зі свого сімейного відпочинку.
Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram у розділі stories показала, що зустрілася зі своїми подружками у Єгипті. Щоб запам'ятати цю зустріч подруги вирішили зробити фото. Аби трішки поекспериментувати вони вирішили за допомогою фотошопу трохи змінити свої обличчя.

Скріншот stories
Скріншот stories

І таким чином подружок стало важко відрізнити одна від одної, адже всі вони білявки та через фотошоп стали дуже схожими.

Скріншот stories
Скріншот stories

До слова, Тоня Матвієнко показала, як її чоловік Арсен Мірзоян намагається витягнути з басейну м'яч. Для цього Заслужений артист України взяв сачок та намагався виловити його з басейну, а тим часом його дружина Тоня Матвієнко знімала все на камеру.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще