Лідер легендарного гурту "Машина времени" Андрій Макаревич наразі гастролює містами Західної України. Популярний виконавець вже встиг відвідати Рівне, Тернопіль, Хмельницький та Чернівці, виказав неабиякий захват від цих міст.
Макаревич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував фото, зроблені у західних містах і зауважив, що був вражений їхньою красою та архітектурою.
Андрій Макаревич зізнався, що його дуже захопила архітектура цих міст. При цьому наголосив, що думав побачити глушину з населенням у 200 тисяч осіб.

Макаревич, фото facebook
Макаревич, фото facebook

"Я, зізнатися, очікував побачити все-таки деяку глушину - маленькі міста по 200 тисяч осіб. А побачив чудову (і прекрасно відреставровану) архітектуру, стильні ресторани, чистоту. І дуже хороших глядачів", - написав Макаревич.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Цікаво, що у гастролі з музикантом вирушила і його четверта дружина, киянка Ейнат Кляйн. Вона також була захоплена красою міст, особливо її здивував Кам'янець-Подільський, який “перетворився в дуже симпатичне містечко".

Нагадаємо, незважаючи на поважний вік, Макаревич є активним користувачем соціальних мереж, і постійно радує передплатників унікальними архівними фотографіями.

Раніше Знай.ua писав, що Андрій Макаревич-російський музикант і співак згадав, чому його вчили в школі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.ua інформував, що російський музикант, лідер групи" Машина времени " Андрій Макаревич прокоментував тенденцію, у зв'язку з якою люди вибачаються у представників пригноблених груп, шляхом схилення колін.