На сторінці в Instagram відомої української акторки Ольги Сумської з’явилася нова публікація, присвячена річниці її весілля із Віталієм Борисюком.

Цього року зоряне подружжя відзначає 25 років спільного життя. Їхньому шлюбу виповнюється чверть століття.

Коханий чоловік не лише привітав головну Роксолану українського кінематографа, але й покликав її заміж знову. Відповідні кадри Сумська опублікувала у сторіз.

«25 років кохання!», - написала акторка.

На опублікованих кадрах усміхнений Борисюк заходить до кімнати із величезним букетом троянд, опускається на одне коліно та простягає коханій дружині невеличку коробочку. Актор жартома пропонує своїй другій половинці знову вийти за нього заміж.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

І, звичайно ж, Сумська відповідає згодою.

«Дякую, коханий!», - підписала вона кадри, на яких милується трояндовим букетом.

До слова, нещодавно Сумська показала, як разом з родиною відсвяткувала Великдень. Зірка розповіла, що освячувала кошики з пасками і крашанками в Києво-Печерській лаврі, примірявши довгу сукню бежевого кольору, накинувши на голову білосніжну хустку.