Популярна українська телеведуча та співачка Оля Цибулька має досить широку армію прихильників. Тому зірка з задоволенням ділиться з ними у своєму Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу зірка вирішила поговорити зі своїми підписниками про те, як вони живуть. При цьому вона відмітила, що більшість з нас живе так, ніби планує прожити 150 років, проте життя коротке, тому потрібно бути щасливим просто зараз.

Оля Цибульська, instagram cybulskaya
Оля Цибульська , instagram cybulskaya

" Я пам'ятаю запах шампуню, яким я милась стоячи в ванні і наспівуючи Іглесіаса Could I Have This Kiss Forever, а вчора гортаючи Apple Music зрозуміла, що ця пісня вийшла 21 рік тому. Чого люди ведуть себе так, ніби ми збираємося жити вічно? Ніби ми дійсно скористаємося всім цим хламом з балкона, встигнемо побачити світ і будемо щасливі трохи пізніше. Ніби дійсно плануємо 150 років дивитися ті тонни фоток доки сидимо в будинку мрії на який збирали 80 років, а потім ще 30 будували", - каже зірка.

Цибульська відмітила, що багато хто з нас живе відкладаючи щастя на потім. Ми не користуємося гарними речами, сподіваючись, що колись для них настане особливий момент. Проте ця мить може так і не настати, тому не треба нічого відкладати на потім.

Оля Цибульська, instagram cybulskaya
Оля Цибульська, instagram cybulskaya

"Немає часу. Орендуй ту довбану квартиру, їж зі святкових сервізів і бий їх. Одягни ту саму сукню обляпай вином і так, щоб точно не відіпралося. І дістань вже бабусине золото з заначки і носи його, доки не згубиш. І згуби його нарешті. Перестань клеїти на все захисні плівки, цю гру виграти не можна, ми можемо тільки яскраво пограти і вийти з-за столу. І до речі, хочу тобі сказати, що в цій грі лишилося на одну хвилину менше. Живи, чуєш", - зазначила Ольга Цибульська.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська розпалила апетити чоловіків.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розлізлася на карантині і переклала роботу на фанатів.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Цибульська втратила натхнення і попросила про допомогу.