28-річний Олег з Львівщини серед тих, хто воює від початку бойових дій на сході України. Він вже сьомий рік захищає свою державу від окупантів.
Про це повідомили на Фейсбук-сторінці ООС.

Уперше на війну Олег потрапив влітку 2014. Тоді його аеромобільна бригада вела запеклі бої за селище Металіст та район Веселої Гори.

Фото із Фейсбуку
Фото із Фейсбуку

"Я до цього відслужив строкову в десанті. Згодом повернувся до своєї бригади вже 21-річним контрактником. І влітку 2014 року наш батальйон відправили на підсилення бригади, що якраз виходила з Луганського аеропорту. Це нині вже розумієш, що ми балансували тоді на межі власних сил і можливостей. А тоді був суцільний хаос у голові, усвідомлення прийшло згодом", - розповідає чоловік.

За сім років Олег набрався бойового досвіду й зараз проходить службу у механізованій бригаді, де він на особливому рахунку. Адже не так багато залишилося в строю воїнів, які безперервно воюють від початку бойових дій на Сході України.

" Я знаю кожного свого бійця, упевнений у ньому. І головна сержантська «секретна зброя» − навіть у найсуворіших умовах залишатись вимогливим, але людяним. Мати довіру всередині колективу. Знати, що жоден із нас не схибить і не відверне від поставленої перед нами задачі. Ми робимо сувору солдатську роботу. Маємо справу з небезпечним і хитрим противником. Але нам є що захищати", – говорить він.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сержант з Львівщини називає найбільшим надбанням за сім років, окрім арсеналу зброї та інших технічних новинок, саме надійних та перевірених боями людей.

Нагадаємо, що українці просять Зеленського відокремити Путіна від Росії: "це неправильно, бачить весь світ".

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор:"Скоро на нашій землі запанує мир".