У центрі Львова 16 квітня було виявлено кілька ящиків, наповнених ртутними термометрами.

Про це стало відомо з повідомлення міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Як зазначається, небезпечну знахідку виявили у підвалі будинку, розташованого на вулиці Стецька у Галицькому районі Львова. Там знайшли три ящики, у яких були складені ртутні термометри.

На місце події викликали підрозділи ГУ ДСНС у Львівській області, які разом із представниками місцевої райадміністрації оглянули територію. При обстеженні ділянки розбитих чи пошкоджених приладів для вимірювання температури, в яких міститься небезпечний метал, виявлено не було.

Наразі знайдені термометри вивезли та передали управлінні з питань НС та цивільного захисту населення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Додамо, що при пошкодженні будь-яких ємностей, у яких міститься ртуть, необхідно звернутися до рятувальників. Ртуть – дуже небезпечна для вашого здоров’я!

Нагадаємо, що Українка мало не нагодувала дітей ковбасою з живим "сюрпризом": "Купили на бутерброди"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українських пенсіонерів годують "свіжаком" зі смітника: "Довели людей до злиднів"

Також, "Знай.uа" писав, що було тухле, а стало-свіже: на ринку познущалися над улюбленим продуктом українців, будьте обережні