У Львові завершили судовий розгляд кримінальної справи проти двох місцевих мешканців, яких звинуватили у жорстокому нападі з пограбуванням. В вересні минулого року студент та школяр жорстоко побили безпритульних, внаслідок чого двоє загинули.

Як повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури, упродовж трьох днів (10-12 вересня) молодики знущалися над двома безхатьками, які оселилися у закинутому будинку на Богдана Хмельницького (раніше там був Центр соціальної реабілітації молоді).

"18-річний студент професійного училища та 17-річний школяр били чоловіків руками, ногами, металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, записуючи час від часу це на відео. Внаслідок отриманих травм 70-річний постраждалий помер на місці вчинення злочину, а його 65-річний товариш – через кілька днів у лікарні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Під час скоєння злочину, нападники забрали у жертв документи, що посвідчували особу, ланцюжок, банківські картки, з який у подальшому зняли грошові кошти у сумі 2 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Обох визнали винними у скоєнні злочину. Студента засудили до 12 років і двох місяців позбавлення волі, школяра - до 8 років та двох місяців ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Прикарпатські маршрутники влаштували "ринг" на дорозі, Хабіб проти Макгрегора: "це мої пасажири"

Як повідомляє портал Знай.ua Киянка вплуталася в бійку через чоловіка і показала трюки, від яких посивіє Джеккі Чан: завалила з ноги

Також Знай.ua писав, що Ветерана АТО жорстоко забили до смерті, нелюдів "амністували": "заступився за кохану"