Львів - безперечно одне з найгарніших міст України. Воно закохує у себе з першого погляду своєю неймовірною архітектурою та атмосферою.
У Львові існує багато затишних та атмосферних місць. Але безперечно особливий інтерес викликають вулиці Львова. Адже вони нібито просочені історією та особливою атмосферою, яка нікого не залишає байдужим. Пропонуємо ознайомитись з рейтингом найкрасивіших вулиць нашого міста, передає "То є Львів".

Вулиця Пекарська

Фото: "То є Львів"
Фото: "То є Львів"

Ця вулиця знаходиться неподалік від центру та відома тим, що на ній розташована велика кількість медзакладів різного типу. Тут знаходяться Ветеринарний та Медичний університети.

Пекарська — досить широка та простора вулиця. Простягається вона майже на півтора кілометра. Її архітектурна композиція поєднує багато стилів, адже забудова проводилась у різні часи. Серед найкрасивіших будинків виділяється палац Левицьких.

Проспект Свободи

Фото: "То є Львів"
Фото: "То є Львів"

Ця вулиця знаходиться в самому центрі Львова. Серед визначних пам'яток тут є Оперний театр та пам’ятник Тарасу Шевченку. Якщо ви проживаєте на цій вулиці, то ніколи не пропустите жодної події, що відбувається у місті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вулиця Високий Замок

Фото: "То є Львів"
Фото: "То є Львів"

Ця вулиця зовсім невеличка і дуже затишна, вона пролягає неподалік знаменитого Високого Замку — найвищої точки міста та одного із найбільш популярних туристичних пунктів. Також поруч розташований парк, де можна погуляти серед густих дерев.

Вулиця Вірменська

Фото: "То є Львів"
Фото: "То є Львів"

Ця вулиця знаходиться в самому серці міста. Візитною карткою вулички є її надзвичайна архітектура. Кожен будинок тут — це справжній витвір мистецтва зі своєю історією. Ця вулиця може похизуватися найбільшою кількістю оригінальних кафе та ресторанів.

Вулиця Чупринки

Фото: "То є Львів"
Фото: "То є Львів"

Її особливістю є те, що тут у свій час будували велику кількість особняків та вілл. Кожен з цих будинків — перлина архітектури. Ця вуличка заслужено вважається однією із найбільш затишних та комфортних вулиць Львова.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.