За життям популярної української співачки Ірини Федишин слідкує більше 375 тисяч підписників, з якими артистка охоче спілкується та ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала декілька світлин з минулих вихідних. Судячи з усього, Ірина вирішила влаштувати собі казку, яка була в Попелюшки - покататися на кареті. Де ще це робити, як не в романтичному Львові?

"Принцеса готова, карета подана :)". - написала Федишин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Ірина Федишин показала, як проводить час із своїми синами на карантині. Треба зазначити, що обидва сини співачки, Юрій та Олег, вже школярі. Поки всі школи зачинені на карантин, триває дистанційне навчання. І цей тягар найчастіше лягає на плечі батьків.

Нагадаємо, Ірина Федишин яскраво запалила на сцені і довела людей до сліз: "Дуже заплакала".

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин дала цінну пораду мамам синів: як виховати справжнього чоловіка.