Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як проводить час із своїми синами на карантині. Відповідні знімки вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

Треба зазначити, що обидва сини співачки, Юрій та Олег, вже школярі. Поки всі школи зачинені на карантин, триває дистанційне навчання. І цей тягар найчастіше лягає на плечі батьків.

Судячи з підручників, які тримають діти, старший син співачки навчається в третьому класі. Із мамою він вивчає літературу – в його руках підручник з літературного читання.

«Карантинні будні і дистанційне навчання. А як у вас справи з навчанням? Опишіть смайлами», - запропонувала співачка своїм фанатам у соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У коментарях підписники співачки залишили безліч смайликів – від веселих та усміхнених до сумних і розлючених.

Нагадаємо, Ірина Федишин поскаржилася на сотні невдалих Селфі: "У вас теж так, дівчата?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізла в об'єктив

Знай.ua писав, Ірина Федишин побешкетувала в басейні з гарячою подружкою замість чоловіка. Цього разу красуня вирушила відпочивати в Карпати разом зі своєю подругою і поділилася свіжими кадрами з відпустки.