На Дніпропетровщині лікарі швидкої змушені були приймати пологи у 16-річної дівчини. Для молодої матусі це вже друга дитина, розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на видання “Наше місто”.

Як зазначається, виклик до швидкої допомоги надійшов 26 березня із села Нива Трудова в Апостолівському районі. У дівчини, яка перебуває на 38-му тижні вагітності, почалися перейми.

Лікарі вирішили везти дівчину до лікарні, однак не встигли - вона народила дитину в машині швидкої допомоги.

У коментарях до повідомлення українці влаштували справжні дебати щодо того, чи це нормально – мати двох дітей у 16-річному віці.

«А що, треба було викинути у вигрібну яму, як дехто це робить? Дай Боже їй і її дітям міцного здоров'я, здоров'я і ще раз здоров'я», «Не розумію того гніву та осудження. Чи вас заставляють їх годувати? Можете єдине побажати - здоров'я породіллі! Моя бабуся у 16 заміж вийшла і щасливо прожила все життя. У багатьох країнах світу ще молодші народжують, і кінець світу не настає», - впевнені одні громадяни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Треба було головою думати перед тим як ноги роздвигати! У вас, що тільки 2 вихода є ? Народжувати або вигрібна яма? А запобігти небажаній вагітності в 12-13 років не треба вже? Любить секс, то хай і полюбить засоби контрацепції! Позорисько, щоб в 16 років не мати нічого в цьому житті, нічого не досягнути, але вже двоє дітей», «Таки потрібно в школі статеве виховання вводити», - заперечують інші.

Нагадаємо, що у Києві горе-мати морила голодом 6-річну дитину: "сусіди почули моторошні крики"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець отримав інвалідність через лікарську помилку: "Випадково вирізали око"

Також, "Знай.uа" писав, що маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися - "Переживе"