У Львові патрульні помітили одразу двох неповнолітніх за кермом траспортних засобів.
Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що у суботу, 3 квітня у Львові патрульні виїжджаючи на перехрестя вулиць Роксоляни — Білогорща, побачив за кермом автомобіля Mazda 3, хлопця. Зазначається, що він їхав на зустріч патрульним. Тому копи одразу розвернулися і наздогнали автомобіль та зупинили.
Виявилося, що за кермом сидів 13-річний хлопець, а з пасажирського місця вийшов 24-річний знайомий сім'ї, який почав переконувати, що патрульним усе здалося.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Останній отримав постанову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Штраф — 3400 гривень.
Цього ж дня близько 15: 30 год на вулиці Любінській, патрульні побачили автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого їхала дитина. Як виявилося, неповнолітньому водієві всього 10 років. Поруч сидів його тато, 55-річний львів'янин.
Варто зазначити, що чоловік почав пропонувати правоохоронцям неправомірну вигоду у розмірі 500 гривень, за непритягнення до адміністративної відповідальності. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність і він заспокоївся.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Порушник отримав постанову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Раніше повідомляли, українські копи обірвали нелегальну вечірку і отримали бійку: щоб дістати нападників, довелося різати двері болгаркою.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті - "Повис на карнизі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.uа писав, львівські патрульні визволили стареньку з квартири-вбивці: "Як добре, що ви прийшли!".