У 2020 році мер Львова Андрій Садовий заробив трохи менше ніж 700 000 грн, натомість його дружина Катерина Кіт-Садова отримала майже 6 млн грн доходу.

Про це йдеться у декларації мера за минулий рік.
У середньому у 2020 році Андрій Садовий щомісяця заробляв близько 58 000 грн. Минулого року дохід міського голови Львова є дещо скромніший у порівнянні з 2019-м, коли на цій посаді Андрій Садовий заробив свій перший мільйон.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео

Дружина мера Катерина Кіт-Садова у 2020-му отримала 5,98 млн грн сукупного доходу: 2,33 млн грн становила зарплата у ПрАТ «Телерадіокомпанія «Люкс»; 3,45 млн грн - дивіденди у «Телерадіокомпанія «Люкс»; 60 556 грн - платня за сумісництвом у ПрАТ «Радіокомпанія «Люкс», ще майже 130 000 грн - банківські відсотки.
Варто зазначити, що дружина Садового тримає у банку 1,99 млн грн, а готівкою зберігає 150 000 грн і 10 000 доларів. Мер Львова жодних заощаджень згідно з декларацією не має.
Згідно з декларацією Андрій Садовий не має ні власного житла, ні землі, ні автомобіля - все майно записане на дружину. Садовий зараз проживає у будинку площею 660 кв м, який належить Катерині Кіт-Садовій. Вона також володіє двома земельними ділянками у Львові, ще одну - орендує у мерії.
У власності дружини Садового також дві автівки: Mercedes-Benz Viano та Skoda Kodiaq, яка придбана у кредит.

Нагадаємо, у Львові Київського копа спіймали на мерзенній афері і з ганьбою здерли Погони

Як повідомляв портал Знай, у Харкові затримали поліцейського, який крав Телекомунікаційні кабелі

Також Знай писав, у Київській області затримали групу чиновників, які облаштували корупційну схему

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще