Поліція спіймала "на гарячому" київського копа, який приїхав за хабарем аж у Львів.

Про це повідомляє територіальне управління Державного бюро розслідування Львова.

Львівські правоохоронці затримали інспектора батальйону супроводу ГУ Національної поліції в Київській області при отриманні хабара. Правоохоронці з'ясували, що столичний коп отримував хабар у розмірі 10 тисяч гривень за сприяння у виготовленні водійського посвідчення без проходження курсів та здачі екзаменів.

Столичний поліцейський отримав 10 тисяч гривень хабара

Першу частину "винагороди" правоохоронцю перевели на банківську карту. Під час одержання другої частини грошей поліцейського затримали.

Столичний поліцейський отримав 10 тисяч гривень хабара


Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за даним фактом. За це правоохоронцю загрожує позбавлення волі на 10 років з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Столичний поліцейський отримав 10 тисяч гривень хабара

Нагадаємо, що на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі патрульні затримали чоловіка за керування транспортним засобом у нетверезому стані.