У Львові чоловікові провели складну операцію. Про це повідомили на сторінці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львів у соцмережі Facebook.

Медики Львова провели 39-річному жителю Чернівецької області Роману складну комбіновану операцію з видалення нирки з пухлиною та тромбу.

Чоловік потрапив до лікарні зі скаргами на втрату ваги і наявністю крові в сечі. В результаті огляду медики встановили, що у чоловіка пухлина лівої нирки з переходом в порожнисту вену і праве передсердя.

Роман був шокований таким станом речей, адже він думав, що у нього проблеми зі шлунком.

Хірурги відзначили, що дана операція є дуже складною і непередбачуваною. Не дивлячись на ці ризики лікарі зважилися оперувати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Львові провели складну операцію: Facebook
У Львові провели складну операцію: Facebook
у Львові провели складну операцію: Facebook

Так, хірурги провели лівосторонню нефректомію в результаті якої видалили ліву нирку з новоутворенням розміром 17 сантиметрів. Також чоловікові видалили тромб з порожнистої вени і правого передсердя в умовах штучної кровотечі.

Над порятунком життя пацієнта працювали відразу кілька бригад: відділення анестезіології та інтенсивної терапії, відділення кардіохірургії та урологічне відділення.

"Звичайно, пана Романа чекає ще тривала реабілітація, проте найважливіше сьогодні те, що він вже поїхав додому обіймати своїх трьох дітей і дружину" - зазначено в публікації.

Публікація клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львів: Facebook
Публікація клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львів: Facebook
Публікація клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львів: Facebook

Нагадаємо, що малюк проковтнув 20 магнітів і опинився на межі життя: лікарі зробили все можливе

Як повідомляв портал "Знай.uа", грип "вбив" нирки молодої українки, чекала пересадку і молилася: "На орган претендували десять пацієнтів"

Також, "Знай.uа" писав, що колесо від машинки застрягло в голові 10-місячної дівчинки: випадково напоролася