Батьки маленької українки Машкової Софійки запідозрили у дитини паразитів, а натомість випадково виявили гострий лімфобластний лейкоз, рак крові.
Про це повідомляє ТСН.
Наприкінці 2020 року батьки помітили, що у їхньої донечки взагалі немає апетиту. Дівчинка була дуже блідою, що могло свідчити про наявність глистів. Батьки звернулися до лікарів і здали аналізи, які показали, що у дитини в організмі відбувається запальний процес.

Софійці потрібна допомога, фото ТСН
Софійці потрібна допомога, фото ТСН

Вже за кілька днів стан дитини значно погіршився. Тому батьки вирішили зробити більш ретельні аналізи, яки показали, що дитину уразив лейкоз.

"Почали лікування в м.Київ, в спеціалізованій клініці "Охмантдит". За результатом проведення хіміотерапії на 15 день, віднесли до групи високого ризику. На 33 день увійшли в стадію ремісії", - розповідає мама дівчинки.

Подальше лікування дівчинки батьки хочуть продовжувати закордоном. Зараз вони ведуть перемовини із кількома лікарнями в різних куточках світу, лікування пропонується різне, але суми всюди озвучують в десятки тисяч доларів.
Родина не в змозі самостійно оплатити лікування, тому звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати їхню донечку.
Реквізити для допомоги:
4731219115777025 - euro
5168742708262617 - usd
5363542014535638 - гривня
Машков Денис

Нагадаємо, що у Києві горе-мати морила голодом 6-річну дитину: "сусіди почули моторошні крики"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець отримав інвалідність через лікарську помилку: "Випадково вирізали око"

Також, "Знай.uа" писав, що маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися - "Переживе"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще