Останнім часом в Україні спостерігається складна епідеміологічна ситуація. Кількість хворих на коронавірус щодня збільшується, особливо це спостерігається у західних регіонах.
Так, станом на вечір 23 березня 2021 року в реанімаційному відділенні Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова знаходиться 48 пацієнтів з тяжким та критичним перебігом коронавірусної хвороби. Про це у фейсбук повідомила завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Наталія Матолінець.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

"Ці хворі потребують цілодобового інтенсивного лікування з неінвазивною та інвазивною ШВЛ. Це 24год на добу постійного моніторингу життєвих функцій та клінічних і лабораторних показників. Наші лікарі, інтерни, медичні сестрички та санітарочки працюють в надзвичайно тяжких умовах, як фізично, так і морально! На межі людських можливостей!", - зазначила вона.

Лікарка просить кожного українця допомогти медикам. Адже просто потрібно дотримуватися вимог карантину та особистої безпеки й берегти один одного.

"І головне - ПОВАЖАЙТЕ ТА ЦІНУЙТЕ НАШУ ПРАЦЮ! Так тяжко, як зараз, нам ще НІКОЛИ не було!", - підсумувала вона.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.