Від ускладнень від коронавірусу помер митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський ПЦУ Антоній.
Про це повідомляє "Суспільне"
Так, стало відомо, що на 55 році життя помер митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський ПЦУ Антоній. Причиною смерті стала пневмонія, викликана коронавірусом.

Митрополит Антоній
Митрополит Антоній

Митрополит Антоній (Владислав Махота), в 1996 році був висвячений в сан єпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ КП. У 1997 році його перевели на Поділля в сані єпископа. Він очолив Хмельницьку єпархію.

У 2004 році Антонія звели в сан архієпископа, а в 2012 році – митрополита. З іншими архієреями УПЦ КП він 15 Грудня 2018 року брав участь в Об'єднавчому соборі в храмі святої Софії.
На даний момент про дату і місце прощання з митрополитом Хмельницьким і Кам'янець-Подільським ПЦУ Антонієм нічого невідомо, про це повідомляє пізніше.

Нагадавши, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.ua , помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Також портал Знай.ua писав, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще