В Україні останнім часом спостерігається складна епідеміологічна ситуація. Через це у львівській лікарні розгорнуть ще одне відділення на 40 ліжок з киснем.
Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив мер Львова Андрій Садовий.
Так, стало відомо, що у Львові у 8 лікарні наразі 161 пацієнт лікується від коронавірусу. Загалом медзаклад розрахований на 350 ліжок. Та протягом 10 днів у лікарні з'явиться ще одне відділення на 40 ліжок з киснем та реанімаційне відділення на 30 місць.

Фото зі сторінки Андрія Садового
Фото зі сторінки Андрія Садового

"Як наслідок отримаємо одну з найбільших лікарень на заході України для хворих на COVID – 420 ліжок. Персонал лікарні дуже швидко ухвалює важливі рішення. Життя людей – понад усе. Хочу сказати окреме дякую Львівському університетові життєдіяльності. У ці дні їхні студенти залучені до демонтажних робіт у багатьох медичних закладах міста. Без їхньої допомоги було б дуже складно", - зазначив мер Львова.

Андрій Садовий сподівається, що ці ліжка не знадобляться, але місто має бути готовим до всього. Також мер Львова подякував всім медикам, які працюють не покладаючи рук, рятуючи людей.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.