У Львові місцеві жителі хочуть зменшити вартість проїзду у громадському транспорті до 6,5 грн.

Відповідну петицію зареєстрував Олеськів Остап на Єдиному сайті місцевих петицій.
У своїй петиції автор закликає зменшити тариф на проїзд в автобусах та маршрутках міста до 6,5 грн. за поїздку. Автор петиції аргументує зменшення тарифу тим, що ціна на паливо зменшилась у порівнянні з 2019 роком, коли було прийнято тариф в розмірі 7-ми гривень.

Маршрутка, фото з фейсбук
Маршрутка, фото з фейсбук

“Так максимальна вартість дизельного палива у лютому 2019 року становила 28 грн. 44 коп. У січні 2021 року максимальна вартість дизельного палива 25 грн. 34 коп. Таким чином, вартість дизельного палива зменшилась на 11%. Тому вимагаємо встановити граничний розмір вартості проїзду 6 грн. 50 коп. за одну поїздку ,” — написав в описі петиції Олеськів Остап.

Варто зазначити, що 17 березня львівська мерія опублікувала проєкт рішення виконавчого комітету і регуляторний акт на коригування тарифу в громадському транспорті міста. Мерія планує збільшити тариф на проїзд в громадському транспорті Львова до 10 гривень.

Нагадаємо, раніше під Хмельницьким військовий КамАЗ потрапив у ДТП з легковиком: загиблих намагаються впізнати

Як повідомляє портал Знай молодий українець загинув у страшній ДТП на заробітках у Словаччині: розчавило

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай писав, що у Тернополі маршрутка з пасажирами роззулася на ходу: мінус два колеса, плюс сивина