У Кривому Розі жінка знайшла в запакованому пакеті гречки мертву мишу. Зазначається, що гризун міг опинитися у пакеті через недотримання санітарних норм.
Про це розповіли у сюжеті Сніданку з 1+1.
Так, стало відомо, що українка Тетяна Онищук знайшла мертву мишу у пакеті гречаної крупи. Після виявлення знахідки жінка одразу ж повернулася до супермаркету. Каже, там були так само здивовані.

Миша у гречці, скріншот із відео
Миша у гречці, скріншот із відео

За словами активіста із захисту прав споживачів Максима Несміянова, миша в запакованому пакеті опинилася через недотримання санітарних норм. У разі подібних ситуацій він радить звертатися до виробника.

"Він реально в цьому випадку винен, бо упакування ціле. Його ніхто не прогризав. Якщо на складах є ще така партія, то її треба перебрати, повести службове розслідування", - каже Несміянов.

Журналісти неодноразово намагалися додзвонитися до виробника, проте не вдалося. Коли врешті вдалося поговорити з директором, він каже - про інцидент почув вперше.
Максим Несміянов радить купувати продукти лише в перевірених виробників. Якщо ж компанія не реагує, то треба писати скаргу до Держпродспоживслужби, вказати назву торговельної марки та номер партії.

Нагадаємо, що у місті Зеленського пенсіонери жадібно накинулися на прострочення зі смітника: "дивитися боляче"

Як повідомляв портал "Знай.uа", що робити, якщо ви купили неякісний товар: Держпродспоживслужба про це подбає

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що нові ціни на продукти залишать львів'ян без кави та омлетів