Тяжко хворий хлопчик випадково зателефонував лікарю і врятував своє життя. Про це повідомили на порталі "ZAXID.NET".

Півторарічний Марк живе в селі у Львівській області. У хлопчика з народження виявили кісту в правій легені через що йому потрібно постійно проходити обстеження, щоб відстежувати зростання новоутворення.

Одного разу він грав мобільним телефоном мами і випадково зателефонував лікарю до Львова, але на дзвінок ніхто не відповів. Завідуюча II хірургічного відділення міської дитячої лікарні Галина Курило в той момент була на операції і коли повернулася побачила пропущені дзвінки.

Вона відразу ж набрала маму Марка, але та сказала, що не дзвонила. Потім доктор запитала про стан хлопчика і наполягла, щоб його привезли на обстеження завчасно.

Мама Марка розповіла, що з хлопчиком все було добре і проблем з диханням у нього не було. Однак під час обстеження лікарі визначили, що кіста значно збільшилася в розмірах і зайняла більшу частину легені і стиснула його здорові частини. Крім того вона могла тріснути в будь-який момент.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net
Лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net
лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net

Марка терміново направили на операцію і видалили кісту. Лікарям вдалося врятувати 1/3 частину легкого хлопчика. Зараз з ним все впорядке. Він успішно пережив операцію і вже знаходиться вдома.

"Аналізуючи все, що сталося з нами за останній час, я думаю, що Марко цим випадковим дзвінком врятував своє життя. Тому що якби Галина Курило нам не подзвонила, ми б приїхали на консультацію тільки влітку, а тоді вже могло б бути пізно. Спасибі Богу і лікарям, що все склалося саме так" - каже мама Марка.

Лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net
Лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net
лікарі врятували маленького хлопчика: zaxid.net

Нагадаємо, що юних українців навчили, як рятуватися в небезпечних ситуаціях: ці вміння знадобляться кожному

Як повідомляв портал "Знай.uа", безжальна хвороба паралізувала тіло маленького Дениски, допоможіть: мріє зробити перший крок

Також, "Знай.uа" писав, що трирічного хлопчика дивом врятували від коронавірусу, а він заразився знову: молиться вся лікарня