Маленький українець, який бореться з агресивним раком потребує термінової допомоги. Дитину можуть врятувати турецькі лікарі.
Про це повідомляє ТСН.
У жовтні минулого року маленькому Назарчику стало зле. Тому його мама вирішила не гаяти часу і одразу звернулася до медиків. Спочатку у хлопчика діагностували пневмонію і плеврит. Проте лікування не дало результатів. Згодом хлопчик пройшов нове обстеження в Краматорській обласній лікарні, де потрапив в реанімацію. Тоді дитині відкачали майже літр рідини й поставили дренаж. Згодом лікарі діагностували рак.

Маленький Назар потребує допомоги, фото: ТСН
Маленький Назар потребує допомоги, фото: ТСН

"Для підтвердження діагнозу було зроблено дві біопсії в різних лабораторіях. У підсумку, через два місяці невідомості, пролунав страшний діагноз: периферичного Т-клітинна лімфома з ураженням середостіння і гідроторакс", - розповідає мама дитини.

В Україні майже немає досвіду лікування дітей з таким діагнозом, а спроби лікування за європейським протоколом не дали результатів. Допомогти хлопчику зголосилася турецька клініка. Таке лікування обійдеться родину у 165 тисяч доларів.
Жінка виховує дітей сама після смерті чоловіка. До того ж їй вже довелося ховати й ще старшого сина. Тож жінка докладає всіх зусиль, щоб вилікувати молодшого синочка, але на жаль, вона не має грошей. Тому жінка звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти її синочку одужати.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк: 5168 7554 5589 6510
ЧЕРНЯЄВА ІННА ВАЛЕРІЇВНА

Нагадаємо, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні". Мати маленького українця зі страшним діагнозом - СМА - поділилася своїм болем, оприлюднивши повну відчаю сповідь.

Як повідомляє портал Знай життя маленького киянина оцінили в два мільйони доларів. Щоб вижити, маленькому Микиті потрібен один єдиний укол, який коштує більше двох мільйонів доларів.

Також Знай писав, що любляча мати постала перед Страшним вибором, у двох дітей відмовляють нирки: "можу віддати тільки одну".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще