Останнім часом в Україні стає все більше хворих на коронавірус. Зокрема, у західних регіонах спостерігається найгірша епідеміологічна ситуація. Так, у лікарнях Львова через малу кількість місць, хворих на коронавірус кладуть уже просто у коридорах.
Про це повідомили у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові з кожним днем зростає кількість хворих на коронавірус. Проте місцеві лікарні вже не справляються, адже місць для хворих недостатньо. Тому в одній з лікарень хворих кладуть уже просто у коридорах медичного закладу.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"У лікарнях Львова хворих на ковід кладуть уже просто в коридорах", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що станом на 17 березня кількість мешканців Львова, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 за попередню добу - 497 осіб. У Львівській області - 884 за попередню добу. За останню добу зафіксовано 17 летальних випадків, вилікувалось за цей період 294 особи.

Раніше ми повідомляли, які послуги українці на карантині зможуть отримати онлайн, повний список.

Як повідомляє портал Знай під Львовом у розпал пандемії закривають лікарню, куди їхали з 22 сіл- " Рабсилі це не потрібно"

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай писав, що на Львівщині педагог обмовила колишню ученицю і пішла під суд: "Довела до істерики"