Арену Львів хочуть переіменувати на честь українського героя Степана Бандери.

Відповідне звернення до Міністерства молоді та спорту і Кабінету міністрів вже ухвалили депутати Львівської обласної ради.

У вівторок, 16 березня, 68 депутатів проголосували за переіменування, 7 утрималися. Остаточне рішення - за Кабміном, оскільки стадіон, який приймав три матчі Євро-2021 та багато інших міжнародних поєдинків, є власністю держави. Львівська обласна рада неодноразово пропонувала передати арену у власність територіальної громади, проте наразі безуспішно.

Раніше стало відомо, що на завершення ремонту вулиці Степана Бандери в бюджеті дійсно немає коштів. "Це наслідки передвиборчого піару Андрія Івановича: обіцянок багато, а як все це виконати, ніхто не знає. Згадаймо, як починався ремонт вулиці Степана Бандери. У серпні заявили, що починаємо ремонтувати цю вулицю. За два тижні заїжджає техніка, починає все розкопувати, люди "нервують", бо громадські слухання ігнорують. Навіть не розробили нормальної схеми об'їзду цієї ділянки. Все було з "бухти барахти". І таких проектів, які розпочали, але ніхто з чиновників не може дати відповідь, коли і за які кошти їх завершать, – багато" - сказав Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, що Кличко "зруйнував" Індустріальний міст і занурив Київ у затори

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", лук'янівське СІЗО перетворили на затишний хостел за рахунок арештантів

Також, "Знай.uа" писав, що "убиті" дороги на Київщині латають цеглою: комунальну ганьбу показали одним фото