Відомий український боксер Олександр Усик відвідав унівську Лавру, що на Львівщині.
Про це повідомляється на сторінці Святоуспенської Унівської Лаври у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у рамках приватного візиту Олександер Усик помолився разом з ігуменом Лаври ієромонахом Йоною в Успенському храмі, відвідали музей старовинних ікон в обителі, попили цілющої водиці з джерела.

Фото Святоуспенської Унівської Лаври
Фото Святоуспенської Унівської Лаври

"За розмовою при каві спортсмен поділився досвідом свого духовного життя, досвідом як поєднує своє спортивне життя зі щоденним життям вірного християнина. Дякуємо за відвідини нашої Унівської обителі і зичимо Вам подальших перемог, щоб Ви своїм життям прославляли нашу спільну Неньку Україну", - сказано у повідомленні.

Фото Святоуспенської Унівської Лаври
Фото Святоуспенської Унівської Лаври

Для довідки:

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Свято-Успенська Унівська Лавра Студійського уставу — один із найдавніших монастирських комплексів України, центральний монастир Галицької єпархії впродовж XIV—XVIII століть, осередок чернечого життя монахів Студійського уставу. Унікальний архітектурний ансамбль-пам’ятка, розміщений у селі Унів Перемишлянського району Львівської області.

Нагадаємо, Митрополит Онуфрій назвав головну мету Великого посту і благословив віруючим УПЦ особливі молитви за країну і народ

Як повідомляв "Знай.ua", найважливіші молитви в батьківську суботу: надайте повагу покійним за біблійними прикладами

Знай.ua писав, найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля