Через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові, сьогодні, 15 березня, засідала комісія з питань ТЕБ та НС.

Про це під час брифінгу розповів мер міста Андрій Садовий, передає GALNET.

За його словами, з завтрашнього дня учні з 5 по 11 класи переходять на "дистанційку". Це стосується і позашкільних занять. Відвідувати школу будуть тільки молодші класи. Дитячі садки теж працюють.

"Фактично - це перший елемент "червоної" зони. Місто стоїть за пів кроку до "червоної " зони. Маємо суттєве зростання захворюваності. Динаміка в порівнянні з минулим тижнем приріст 30%...І сам вірус істотно змінився. Молоді люди, які себе прекрасно почували, раптово хворіють і через кілька днів потрапляють в лікарню з ураженням легенів 20-30%. І лікарі розводять руками, тому що так не повинно бути. Раніше мова йшла про те, що вірус більше вражає людей з серцево-судинними хворобами, діабетом, літніх людей. Зараз це по-іншому",- розповів Андрій Садовий.

Львів, фото: скріншот з відео
Львів, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дітей відправили на дистанційне навчання на два тижні. Спортивні змагання пропонують перенести або провести на свіжому повітрі. Нічним клубам Львова заборонено працювати.

Громадський транспорт поки працює в колишньому режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ляшко натякнув українцям на локдаун перед Великоднем

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Львовом у розпал пандемії закривають лікарню, куди їхали з 22 сіл- " Рабсилі це не потрібно"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині педагог обмовила колишню ученицю і пішла під суд: "Довела до істерики"