Львівська міська рада виділить по 20 тисяч гривень для медиків, які хворють на коронавірус.

Як повідомили у пресслужба відомства, таке рішення ухвалили в п'ятницю, 12 березня, на засіданні виконавчого комітету. 135 медичних працівників Львівської міської територіальної громади отримають грошову компенсацію у розмірі 20 тисяч.

Від початку пандемії місто надало грошову допомогу 1669 медикам. Серед них 905 лікарів отримали по 10 тис гривень, а 764 медичним працівникам виділили по 20 тис грн.

Раніше ми повідомляли, що головним медиком Львова стала медична директорка лікарні швидкої допомоги. Так, стало відомо, що у п'ятницю, 12 березня в.о. начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради за контрактом призначено Лесю Кобецьку. Варто зазначити, що до цього часу вона була медичною директоркою з лікувальної роботи міської лікарні швидкої допомоги.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.