Дорожники Львівщині під час ямкового ремонту дороги показали незвичне ноу-хау, яке викликало обурення у місцевих жителів.
Про це місцеві жителі повідомили у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Підслухано у Червонограді".

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Червоноград у п'ятницю, 12 березня місцеві жителі почали бити на сполох через незвичний ямковий ремонт у місті. На опублікованих кадрах видно, що комунальники при ямковому ремонті використовують чайник, з якого імовірно розливають смолу.

Фото: ФБ/Підслухано в Червонограді
Фото: ФБ/Підслухано в Червонограді

Місцеві жителі іронічно підмітили, що червоноградські комунальники використовують для ямкового ремонту новітні технології. Проте навіть це не дозволяє асфальту довго триматися.

Фото: ФБ/Підслухано в Червонограді
Фото: ФБ/Підслухано в Червонограді

"Черговий ямковий ремонт дороги за новітніми технологіями (чайник наше все)", – зазначила автор світлин Людмила Квірінг у спільноті "Підслухано у Червонограді".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що з Тернопільщини "втік" асфальт після зими

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни "тонуть" у власних квартирах через "розчищений" комунальниками сніг

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко "зруйнував" Індустріальний міст і занурив Київ у Затори