Стало відомо про інцидент, який стався в маршрутці, в якій їхало двоє діток.

Таким чином повідомляється, що на зупинці зайшли хлопчик і дівчинка. Хлопчина підійшов до водія, щоб розрахуватися за проїзд, а він запитав, скільки їм років. Як виявилося, хлопчикові 9, а його сестрі 15.

Маршрутка, фото: Facebook
Маршрутка, фото: Facebook

Про цю історію розповіла пасажирка, яка була вражена. По-перше її здивувало ставлення водія до людей. Він був привітний, на кожне «спасибі» відповідав «будь ласка».

Коли зайшли діти, він поставив питання про вік, і взяв з них гроші всього за один квиток, замість двох. Жінка була приємно вражена, і вирішила розповісти про водія в мережі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі автобус зупинив далекобійник, у якого зламався транспорт, і йому треба було кудись під'їхати. Так водій з нього також вирішив не брати грошей, як і з вагітної жінки, яка зайшла далі. "Вам гроші на памперси знадобляться" - відповів він.

«Я в шоці, так хочеться сказати йому велике спасиБі, що ви такі є, і щоб у нас в Україні було більше таких людей. Нехай вас і Ваших рідних Бог завжди охороняє» - пише Тетяна Крамаренко.

Нагадаємо, що українець защебетав Солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис