Дрогобицький міський районний суд звільнив мешканця Львівщини, який тричі наїхав на 4-річну дівчинку.

Дитина отримала чимало травм, але водій та батьки змогли піти на примирення. Дика історія сталася в серпні 2020 року, коли в Дрогобичі на парковці маленька дівчинка каталасчя на самокаті.

"У цей час 19-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на неї. Спершу він зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав її переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій, не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом. Унаслідок наїзду у дівчинки не виявили жодного перелому, однак вона отримала травми голови, тулуба, рук і ніг, забій печінки та легень, струс головного мозку", - повідомляє zaxid.net.

На судовому засіданні водій повністю визнав свою провину, а батьки дитини попросили закрити кримінальну справу, оскільки винуватець повністю компенсував моральну та матеріальну шкоду.

"Враховуючи обставини, суддя Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області Орест Крамар вирішив звільнити 19-річного водія від кримінальної відповідальності у зв`язку з його примиренням із сім’єю потерпілої, а кримінальне провадження - закрити", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.