У Львові місцеві жителі вийшли на протест через будівництво сміттєпереробного заводу.
Про це повідомляє портал "Варта-1"
Так, стало відомо, що у Львові мешканці міста вкотре влаштували пікет проти будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій 13.

Основною метою було припинення будь-яких будівельних робіт заводу на території очисних споруд. Місцеві мешканці зазначили, що цей район роками потерпає від діяльності очисних споруд, які щодня отруюють мешканців випарами токсичних речовин.

Львів`яни протестували проти будівництва сміттєпереробного заводу, скріншот із відео
Львів`яни протестували проти будівництва сміттєпереробного заводу, скріншот із відео

Варто зазначити, що учасники акції зазначили, що вони не проти існування самого заводу, але не в цьому районі, щоб не ускладнювати цю екологічну катастрофу розташуванням ще одним шкідником для людського здоров'я.

Нагадаємо, що тонни львівського сміття скинули українцям під ніс.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, у Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні будинки можуть опинитися під землею через соляні шахти

Також Знай писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.