На автодорозі "Стрий – Кропивницький – Знам’янка" сталася жахлива ДТП у результаті якої загинуло подружжя. У загиблих була одна дитина.
Про це повідомляє портал "Це моя Україна".
Так, стало відомо, що у смертельній ДТП, яка трапилась 6 березня, загинуло подружжя Гандзюк. Ця НП сталася поблизу села Чабани на автодорозі "Стрий – Кропивницький – Знам’янка". Там зіштовхнулись легковик “Reno Megan” та вантажівка “Volvo”.

Фото: портал "Це моя Україна"
Фото: портал "Це моя Україна"

У загиблих залишилася донька, яка зараз перебуває у своєї тітки. У вівторок, 9 березня подружжя провели в останню путь. Загиблий працював кухарем у ресторані, жінка також працювала у закладі громадського харчування. Про їх родину всі розповідають тільки добре та відмічають, що дівчинка досі не може повірити у те, що трапилось. В дівчинки залишилась тітка та дві бабусі.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Раніше ми повідомляли, після масштабної ДТП у Польщі батьки не дочекалися додому доньку.

Як повідомляв "Знай.uа", рідні покаліченої в Польщі Українки знайшли свою кровинку.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині водій спровокував смертельну ДТП і злетів з мосту в річку, був п'яний як демон.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще