Відома українська співачка та донька легендарної Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко має багатотисячну аудиторію шанувальників. Тому зірка з задоволенням веде свою сторінку в Instagram, де часто тішить своїх підписників новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram у розділі stories показала, як чоловік привітав її з Міжнародним жіночим днем. Так, зірка опублікувала фото на якому позує у своїй домівці та тримає у руках розкішний оберемок тюльпанів від коханого чоловіка Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко, фото з instagram
Тоня Матвієнко, фото з instagram

Імовірно, коли Тоня робила це фото родина саме збиралася святкувати 8 березня. Адже ззаду на фоні можна побачити Ніну Матвієнко та Арсена Мірзояна, які заклопотано ходять по кімнаті.
До слова, Заслужений артист України розповів, як привітає українок з Міжнародним жіночим днем. Так, Арсен Мірзоян зазначив, що заспіває в ефірі ранкової програми" Сніданок 1+1". Також артист показав підготовку до виступу у прямому ефіру.

Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram
Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Як повідомляв "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самотужки впорався з тим, чого не може багато хто: "Форрест Гамп курить за гаражами"

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.