Відома українська ведуча та обличчя телепрограми "Світське життя" Катерина Осадча має багатотисячну армію шанувальників. Тому теледіва з задоволенням веде свою сторінку в Instagram, де ділиться новими світлинами чи корисними порадами.
У Міжнародний жіночий день Катерина Осадча привітала жінок зі святом. Вона побажала українкам аби цей день став приводом для звільнення від хатніх справ. А також телеведуча побажала всім жінкам море квітів та любові.

Катерина Осадча, фото  з instagram
Катерина Осадча, фото з instagram

"Дівчата, жінки, мами, бабусі і прабабусі, вітаю з весняним святом! Нехай цей день буде просто приводом для рідних звільнити вас від хатніх справ і подарувати квіти. Гарного вам вихідного дня❤️ в нас лінивий ранок, а що робите ви і які плани?", - написала Катерина Осадча.

Також телеведуча опублікувала радісні кадри з оберемком тюльпанів. На оприлюдненому фото Осадча позує у гарній чорній сукні та мило посміхається. Свій образ теледіва доповнила елегантною зібраною зачіскою.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.