Дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана активно веде свою сторінку в Instagram, там вона ділитися новими фото, подробицями з життя або ж корисними порадами.
Цього разу Сніжана Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю. Але, зараз її сім'я з відомим музикантом є прикладом для багатьох, і це завдяки копіткій роботі над собою.

Сніжана Бабкіна, фото: Instagram
Сніжана Бабкіна, фото: Instagram

Близько року тому Сніжана Бабкіна навіть запустила свій "Ѕніжий марафон", де вона розповідає про стосунки, любов і щастя.

"Більше 10 років тому я пережила таке ДНО і не одне, що важко було уявити собі себе ідеальну, ідеальну СІМ'Ю‼️ Але будь-які труднощі - це можливість для зростання☺️ Труднощі неминучі. Тільки треба дивитися на них не з позиції - все скінчено, а з позиції - спасибі 🙏 🏻 що робите мене сильніше, мудріше, усвідомленіше.

Я розповіла дівчаткам в демоверсії свою історію. Ми плакали разом. Вони дивувалися! А мені стало так добре🙌 🏻 від того, що я відкрилася, довірилася абсолютно стороннім, на перший погляд, людям", - розповіла Бабкіна.

Сніжана Бабкіна, фото з Instagram
Сніжана Бабкіна, фото з Instagram

Сніжана Бабкіна зазначила, що люди, які зустрічатися нам по життю - не випадкові. І випадковостей не трапляється, адже ми зараз там, де повинні бути.

"Зараз - це все, що у нас є! Завтра може і не бути. Тому свій вибір треба теж знайти зараз. Зараз моя Сім'я - приклад для багатьох! Нас запитують - у чому ваш секрет? Саме в марафоні я ділюся всім, що знаю і практикую щодня. І вже через місяць Ви отримуєте приголомшливий результат, якщо дозволите собі довіритися мені", - зазначила жінка.

Сніжана Бабкіна, фото instagram
Сніжана Бабкіна, фото instagram

Нагадаємо, " Прозрілий" Бабкін з дружиною виїхали з України: "Знову Моцарт..."

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Сніжана Бабкіна оголила те, що бачив тільки чоловік: "Може отримати"

"Знай.uа", писав, Бабині вирушили в іншу країну для серйозної операції. У Бабкіна рідкісне захворювання очей, яке трапляється раз на мільйон