У Львові не зможуть закінчити ремонт вулиці Степана Бандери цього року. Про це повідомили у виданні "Еспрессо Захід".

Минулого року на реконструкцію вулиці Степана Бандери передбачалося 45,38 мільйона гривень. Однак до кінця 2021 року готовність об'єкта передбачається на 26%.

З проекту бюджету розвитку, який надали журналістам "Еспресо Захід", стає зрозуміло, що ремонт вулиці навіть не планують закінчити цього року.

Голова Комісії ЛМР з транспорту, зв'язку та міської мобільності Ігор Зінкевич підтвердив, що на завершення ремонту вулиці Степана Бандери в бюджеті дійсно немає коштів.

"Це наслідки передвиборчого піару Андрія Івановича: обіцянок багато, а як все це виконати, ніхто не знає. Згадаймо, як починався ремонт вулиці Степана Бандери. У серпні заявили, що починаємо ремонтувати цю вулицю. За два тижні заїжджає техніка, починає все розкопувати, люди "нервують", бо громадські слухання ігнорують. Навіть не розробили нормальної схеми об'їзду цієї ділянки. Все було з "бухти барахти". І таких проектів, які розпочали, але ніхто з чиновників не може дати відповідь, коли і за які кошти їх завершать, – багато" - сказав Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Ремонт вулиці у Львові: zahid.espreso.tv
Ремонт вулиці у Львові: zahid.espreso.tv
Ремонт вулиці у Львові: zahid.espreso.tv

Нагадаємо, що Кличко "зруйнував" Індустріальний міст і занурив Київ у Затори

Як повідомляв портал "Знай.uа", лук'янівське СІЗО перетворили на затишний хостел за рахунок арештантів

Також, "Знай.uа" писав, що "убиті" дороги на Київщині латають цеглою: комунальну ганьбу показали одним фото