Стало відомо про те, що на Львівщині підтопило кілька будинків. Всьому виною прийшла відлига.

Таким чином повідомляється, що в селі міського типу Красне, що у Львівській області, через несправну каналізацію підтопило відразу чотири двори. Вона піднялася згодом того, що сніги почали танути.

Про це повідомляє Інформаційний портал «Суспільне».

У селі з самого ранку почали працювати рятувальники. Вони відкачували воду за допомогою мотопомп. За кілька годин вдалося вивести рівень води до 10 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Потоп на Львівщині, фото: суспільне
Потоп на Львівщині, фото: суспільне

Для того, щоб відкачати всю воду, їм потрібно близько двадцяти годин.

Потоп на Львівщині, фото: суспільне
Потоп на Львівщині, фото: суспільне

Місцева мешканка Валентина Турек розповіла, що сталося це вже не перший раз. Її двір теж постраждав. Води було так багато, що жінка боялася, що може підтопити і сам будинок.

Сільський голова Роман Фурда говорить про те, що про проблему вони в курсі, і найближчим часом будуть намагатися її вирішити.

Вся справа в тому, що по всій видимості канал для відводу води забитий сміттям, і на сьогоднішній день його почистити немає можливості.

Цим займуться після того, як води піде.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.