Цікавенна зустріч сталася у вівторок, 23 лютого, у Києві. На переповненому перехресті на світлофорі Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко порівнялися з давнім приятелем - колись найсильнішим чоловіком планети Василем Вірастюком.

Зустріч вийшла настільки неочікуваною, що Арсен зробив спільне селфі, і для цього нікому не довелося навіть вийти з машини. Світлину співак виклав в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Те ж саме зробив і Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, відомий український виконавець і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про труднощі, які подолав на шляху до слави, і як закрутив роман з Тонею Матвієнко. Ще до зустрічі з Тонею Матвієнко на "Голосі Країни" у Арсена Мірзояна була дружина і двоє синів. Чоловікові не легко далася творча кар'єра, тому початок його шляху був на запорізьких заводах. Зарплата була неймовірно маленькою, тому Виконавець довго не зміг терпіти і почав виступати з гуморними піснями на різних святах.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "побудував" величезний будинок посеред Києва: "що з дверима?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, що робить вечорами без Тоні Матвієнко.

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої" зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.