У Львові містянці пошкодили автівку за те, що вона стала на розчищене від снігу місце.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Viktoria Muronovich.
Так, стало відомо, що у Львові у ніч з 22 на 23 лютого біля будинку по вулиці Вигоди, 54 місцевій жительці пошкодили автівку. Львів'янці залишили подряпини на машині через те, що вона припаркувалася на розчищеному від снігу місці.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Зранку чудо смс на лобовому склі записку "зроби місце і там паркуйся". Мова йшла я так розумію про те що там був розгорнутий сніг. Ця особа вирішила що має право подряпати машину. А тепер шановний(а) май сміливість написати мені особисто. І заробити те місце де ти пошкодив машину!", - зазначила у зверненні львів'янка.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю ситуацію у коментарях під публікацією львів'янки.
"Так роблять нерозумно люди", "В поліцію писали?", "Люди схаменіться!Хтось бореться за життя кожної хвилини, а ви такі злі один на одного...", "Царапати жорстоко, але колеса можна було б підспустити. Тоді б може віднеслись з повагою до чужої праці, хтось витратив свій час, а Вам все готове", "А чому б у вихідний разом не розчистити місце стоянки", "А де ви раніше паркували машину? Кожен має своє місце біля свого будинку, розчищене від снігу, а тут чужа машина, кожен захищає своє, тільки методи не завжди законні", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше портал Знай писав про те, що вагітній сироті, яка не мала доступу до власного приміщення все ж повернули житло. Тепер їй знову є де жити.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.