Стало відомо про те, що вагітній сироті, яка не мала доступу до власного приміщення все ж повернули житло. Тепер їй знову є де жити.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 28 січня в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що у Львівській області вагітна дівчина, яка є сиротою, не може потрапити у власне житло.

Все через сусідку, яка закрила двері, і ніякі служби потрапити туди не могли.

Про це детально розповіли на інформаційному порталі "Дивись.info".

Зараз же сироті вже повернули доступ до приміщення. Вона каже, що сталося все в той же день, як тільки справа почала набирати обертів в мережі. Співробітники соціальних служб разом з поліцейськими виїхали на місце інциденту.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вагітна дівчина, фото: Дивись.info
Вагітна дівчина, фото: Дивись.info

Співробітники правоохоронних органів зв'язалися з сусідкою Галиною, і квартиру все ж відкрили.

Сама дівчинка на контролі в соціальних службах вже багато років. Вона мала бути в Дрогобичі, де знаходиться будинок матері та дитини.

Вікторія Гординець сирота, перебувала на навчанні у Львівському училищі, і на останньому курсі завагітніла, і після навчання в Стрий не приїжджала. Тому інформацію про те, що її хтось не пускав у приміщення вважає спотвореною.

Заступниця місцевого голови Стрия Христина гріх говорить про те, що коли вони хотіли потрапити в квартиру, там була сусідка Галина, яка хворіла коронавірусом, і тому можливості потрапити в приміщення не було.

Раніше портал Знай писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.