У Черкасах хвора на коронавірус жінка народила немовля просто на землі під зачиненими на замок дверима лікарняного корпусу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє ТСН.

Сім'я породіллі Євгенія Кіркич перехворіла на коронавірус тож жінка не могла народжувати там, де вони планували. Чоловік привіз дружину в обласну лікарню, де і приймають з позитивним тестом на COVID-19.

По дорозі до лікарні чоловік зателефонував лікарю, яка й повинна була приймати пологи, якби не COVID-19. Лікарка тоді вже підняла на ноги свою колегу, що працює у цій лікарні. Проте вночі, коли породілля приїхала до лікарні відділення для коронавірусних хворих було зачинене.

Скріншот із відео


"У мене вже доходило до істерики: кричати не було сенсу, тут ніхто не відчиняє. Ми дзвонили, я тричі бігав до дівчат на інший вхід, вони також нічим не допомогли. Я просив про допомогу, у мене дружина народжувала", — розповів Олександр.

Часу залишалося обмаль, тоді чоловік розстелив свою куртку прямо на землі, щоб прийняти у дружини пологи. На щастя лікар встигла доїхати з дому і прийняти пологи на вулиці. Коли батько вже тримав немовля на руках — двері лікарняного корпусу нарешті відчинилися.

"Бригада вийшла з інвалідним візком, я не розумію, чим вони думали, обираючи такий візок... Всі були дуже повільні, за винятком лікаря, яка їхала", - поділився чоловік породіллі.

Скріншот із відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Обласна лікарня назвала цю ситуацію неординарною, вони зазначили що чоловіку варто було викликати швидку допомогу. Та приїхавши до лікарні чоловік нібито помилився, він пішов до загального приймального відділення, а треба було в перинатальне. А вже звідти направили б до коронавірусного.


За словами заступника головного лікаря Черкаської обласної лікарні Наталії Лакусти вся затримка з персоналом трапилася тому, що медикам потрібно багато часу, щоб одягнути захисну уніформу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рятувальник-силач з маленьким згортком замилував Україну: виніс з полум'я янголятка на руках. Кремезний рятувальник врятував немовля із задимленого будинку.

Як повідомляє портал «Знай.uа» В елітному пологовому будинку Києва прооперували кинуту дівчинку-мати втекла, навіть не глянувши. Дитина народилася з некритичним пороком розвитку, але ніякі аргументи не змогли змінити рішення батьків відмовитися від новонародженої.

Також "Знай.uа" писав, що 13 жовтня в США медики провели унікальну операцію з роз'єднання сіамських близнюків. Діти зрослися головами і лікарям довелося йти на ризик, щоб розділити тканини мозку.