Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Телеведуча викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували архівне фото Фреймут та її роздуми про сексуальність жінок.
Теледіва зазначила, що найголовнішою та найсексуальнішою рисою у жінці однозначно є розум. Адже розумна жінка знає, як поводитися з чоловіками та завжди матиме теми для розмов. Тому жінка, яка може підтримати розмову та вільно дискутувати неодмінно притягує до себе увагу чоловіків.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Що найсексуальніше в жінці? Розум. І все", - зазначила Фреймут.

На опублікованому знімку Ольга Фреймут позує сидячи на невеличкому дивані. Для фото вона обрала міні плаття білого кольору, яке вдало підкреслює її форми завдяки паску на талії. Все це Фреймут доповнили чорним взуттям на підборах та стриманою укладкою.

Раніше ми повідомляли, Фреймут у чорному заговорила про токсичні стосунки. Навколо телеведучої розкидані серця з паперу. На серці, яке тримає Фреймут написано"щастя".

Як повідомляв "Знай", Ольга Фреймут показала, як правильно пити вино. Артистка цього разу показала в сторіс, як правильно пити келишок вина після важкого робочого дня, у свята або якщо вже сильно захотілося, без приводу.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також "Знай" писав, що Оля Фреймут показала свою маленьку копію: як сестрички. Цього разу вона написала святковий пост на честь дня народження своєї дочки Златі, їй виповнилося 17 лютого 15 років.