На Волині трапилася жахлива пригода, внаслідок якої сильно травмувалася жінка. Про це повідомили у комунальному підприємстві “Володимир-Волинське територіальне медичне об`єднання” на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Як зазначається, за медичною допомогою до лікарів звернулася 56-річна жінка, яка мала жахливі травми голови.

«..із скальпованою раною тім’яно-потиличної ділянки зліва з пошкодженням мязово-апоневротичного шолома», - уточнюють медики.

За словами постраждалої, винуватцем травми став її син – чоловік виїжджав автомобілем з двору і не помітив матір. Жінка отримала пошкодження голови від борта машини.

Хірурги провели термінову операцію: зупинили кровотечу з рани та виконали пластичну операцію на пошкодженій ділянці голови.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім рваної рани, у постраждалої діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Медики зазначили, що жінці неймовірно пощастило – глибина рани була такою, що, якби вона була на кілька сантиметрів ближче до скроні, то «наслідки були б фатальними».

Обережно, фото 18+! Особам із вразливою психікою цей контент переглядати не рекомендується!

Раніше ми повідомляли, порятунок лижника в Карпатах, обмороженого чоловіка відправили в реанімацію, вижив дивом.

Як повідомляв "Знай.uа", звичайний прорив труби обернувся бідою, кадри наслідків.

Також "Знай.uа" писав, що у Карпатах зникла група туристів, історія з Київським лижником не навчила.