Відома українська співачка і дружина Дзідзьо Slavia святкує свій день народження. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і побажала собі кілька важливих речей.

Таким чином повідомляється, що в п'ятницю, 19 лютого свій день народження відзначає співачка Slavia. На честь цього вона опублікувала святковий пост, де розповіла що до чого.

Мабуть, це старий знімок, який став у нагоді саме зараз.

"Сьогодні у цієї дівчинки День народження. Вона подорослішала на 14 років. Я б побажала дівчинці, що на фото, собі в минулому, більше любити себе. Я люблю цю дівчинку. Вітайте, мені буде приємно " - підписала пост в Instagram співачка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, іменинниця також додала, що їй вдалося написати нову пісню в цей день, слова самі йшли в голову, і сталося це все на одному диханні.

"Муза...це сталося так швидко...Ну, Привіт, мій новий рік" - підсумувала Ярослава.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком

Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану

Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського